Tepelhof reconstructie bij Tbmedical


Bij Tbmedical kan je terecht voor een tepelhof reconstructie. Een tepelhof reconstructie is een operatie waarbij de tepelhof, het gebied rond de tepel, wordt hersteld. Deze operatie is vaak nodig na een borstamputatie, waarbij het gehele of gedeeltelijke weggehaald wordt. Een tepelhof reconstructie is een complexe operatie en daarom is het belangrijk dat je deze uit laat voeren door een ervaren chirurg.

Bij een tepelhof reconstructie wordt er een nieuwe tepel gemaakt van de omliggende huid van de borst. Een tepelhof reconstructie wordt gedaan, omdat de tepel niet meer intact is na het verwijderen van een borst. Uiteraard wordt deze behandeling in het ziekenhuis gedaan.

Een volgende stap kan de tepel/tepelhof tatoeage zijn. Dit is een cosmetische behandeling, die ervoor zorgt dat de tepel/tepelhof weer een realistisch aandoet. Dit is een medische tatoeage wat ook wel bekend staat als dermopigmentatie. Dit wordt bij het ontbreken van de natuurlijke pigmentatie op het tepelhof toegepast. Doordat de natuurlijke pigmentatie ontbreekt lijkt de tepel of het tepelhof onzichtbaar.

Bij TB Medical is het mogelijk deze medische tatoeage te zetten. Wat ook fijn is, is dat je ook de mogelijkheid krijgt om de tepelhof reconstructie te laten herstellen. Is het bijvoorbeeld te licht geworden of te onduidelijk, dan kan de tattoo artiest van TB Medical je helpen.

Zij zullen met een kunstzinnige achtergrond en kunde van de huid een realistische tepel/tepelhof na maken aan de hand van het juiste kleurgebruik. Ook is de kleur permanent, dus deze zal niet vervagen. Wanneer dit wel gebeurd kan dit kosteloos worden hersteld.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *