Piercing voor mannen en vrouwen


Lobbenboren voor mannen
De piercings zijn over het algemeen nog steeds het populairst. De piercing is de onbetwiste keuze voor de oorlel. Een zilveren of gouden ring is ideaal voor een man. Deze ring kan een onweerstaanbare charismatische en trendy look geven. Een van de voordelen van de piercing lobring is dat hij zowel discreet als gedurfd is voor je oor. Je kunt je oorbel of sieraad eindeloos wisselen, zodat het bij elke outfit past. Voor een origineler effect kun je ook kiezen voor een titanium cabochon in zwart of andere kleuren. Veel beroemdheden dragen deze piercing, zoals Zayn Malik! Zoals je op de volgende foto kunt zien, koos Zayn naast een paar krullen ook voor een piercing op zijn neus. Het is niet ongewoon om veel mannen te zien met piercings in hun gezicht of ergens anders. Een geweldige manier om een ​​stijl op te fleuren.

De piercing Helix voor vrouwen
Het eerste en meest populaire piercingkraakbeen is de Helix. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen. Enkele Helix, dubbele Helix, drievoudige Helix en meer. Voor een watervallook gebruiken we de opeenhoping van doordringende Helix tot aan de kwab. Een hele mooie look, wij zijn fan van dit soort composities. Hoe meer piercings, hoe ongelooflijker de compositie! Dit is ook afhankelijk van de grootte en vorm van uw oor. Natuurlijk zijn ook de meer klassieke stijlen erg mooi. U kunt kiezen voor een juweel op labret zoals de Celeno of een Marquise. Als je een Belenos- of Electra-ring wilt toevoegen, kies dan een diameter van 8 of 10 mm, afhankelijk van de plaats van de piercing en de vorm van je oor. Onze collectie voor piercing Helix zou je moeten helpen bij het kiezen van je volgende goudklompje.

Het piercing septum voegt charme toe voor mannen
Voor een meer gedurfde piercing zoals Bad Bunny, kies je voor het septum. Dit juweel is een van onze favorieten. Je kunt een zilveren of gouden ring dragen voor een klassieke look of je neus anders versieren met meer grandioze ringen. De piercing Apollo is bijvoorbeeld een ongelooflijk sieraad om te dragen. Je kunt het je altijd veroorloven om beide te dragen voor verschillende situaties. De basisring is ideaal voor het dagelijks leven en de Appollo voor speciale gelegenheden. Je kunt ook zien dat Bad Bunny heeft gekozen voor twee symmetrische ringen aan elk oor. We houden van deze stijl.

De piercing bij Conch voor vrouwen
De Conch kan versierd worden met een platte piercing. Afhankelijk van de maat van je Conch kun je kiezen voor grotere sieraden. Je kunt kiezen voor een gehamerde maan voor een delicate en discrete look of een meer opzichtige piercing zoals het Maya-sieraad. Een ring kan een gewaagde oplossing zijn voor uw Conch. Om een ​​compositie te versterken kun je kiezen voor een dikkere ring zoals bijvoorbeeld het Electra model. Als je een meer verfijnde look wilt, is de gouden Eternity-ring ideaal. Voor een geschikte maat adviseren wij een ring van 10 of 12 mm. Als je al een paar grotere piercings oorbellen hebt, dan kan je oor al snel overbelast raken. Als dit de stijl is die je wilt, dan is het perfect! De piercing Conch maakt vele oorcomposities mogelijk. Test het uit en kijk wat je wel en niet leuk vindt. Wees niet bang om iets nieuws te proberen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *