Piercing oor


Piercing Helix Op welk deel van het oor zit deHelix?
Weet u niet precies waar de Helix zich in het oor bevindt?

Dit zichtbare deel van het uitwendige oor bevindt zich aan de bovenste zijrand van de oorschelp. TheHelix is ​​de kleine buis die de oorschelp omringt.

De helix piercing heeft het voordeel dat hij discreet is als je ervoor kiest om een ​​klein sieraad te dragen, zoals een bekrast hoofd of een cabochon. Maar het kan ook meer opvallen als je besluit een ring of een clusterjuweel te dragen. De keuze is aan jou!

Piercing Tragus : Wat te doen?
Voordat je je piercing laat zetten, moet je een piercer vinden die de nodige hygiëneregels van het beroep volgt. Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij de persoon die uw nieuwe piercing gaat zetten.

Als je een nerveus persoon bent, raden we je aan om je tot een geduldige piercer te wenden en hem of haar van tevoren te waarschuwen als je bang bent om je niet vast te houden zodra het moment daar is.

Neem contact op met uw piercer om te zien wat voor soort sieraden hij of zij zal aanbieden op het moment van installatie. Het heeft altijd de voorkeur om een ​​superieur materiaal te gebruiken, zoals goud of titanium (Let op! Alleen titanium van ASTM-F136-kwaliteit) om een ​​betere genezing van uw nieuwe piercing te garanderen, of het nu bij tragus of elders is. Materialen van lagere kwaliteit kunnen door uw lichaam worden afgewezen en bijwerkingen veroorzaken. Chirurgisch staal moet worden vermeden, vooral bij het kraakbeen van het oor bij het piercen. Het zal niet mogelijk zijn om vanaf het begin een ring te dragen, dus je zult moeten wachten op het groene licht van je piercer voordat je een mooie ring bezet met mooie stenen (zirkonium, opaal, natuursteen, …) kunt dragen.

schelp
De piercing bij conch bevindt zich in het midden van het kraakbeen van het oor, deze heeft een variant dichter bij de Helix die “Contraconch” of ook “Outer Conch” wordt genoemd in het Engels. De term conch in piercing wordt ook gebruikt in Frankrijk, zelfs als we het zouden moeten vertalen als “Conch”, dit deel van het oor wordt zo genoemd omdat het eruit zou zien als een schelp (geen erg glamoureuze vergelijking).

Het is een piercing die op verschillende manieren gepositioneerd kan worden en dus vooraf even nadenken vraagt ​​om het resultaat te krijgen dat het beste bij je past.

Lees onze volledige gids voor piercing conch op de blog.

Soorten sieraad voor piercing conch : bijna elk type sieraad kan erop geplaatst worden, het hangt ook af van de positie die je hebt gekozen voor je piercing, je kan kiezen voor een ring, een rechte staaf of schroefbare accessoires met labret.

Genezingstijd: De genezing van een piercing bij conch kan tot 3 maanden tot 1 jaar duren voor volledige genezing.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *